‘t Atrium

‘t Atrium is een openbare school voor vwo, havo, mavo in de Amersfoortse wijk Schothorst. Daarnaast biedt de school tweetalig onderwijs aan op havo- en vwo-niveau. De sportief ingestelde leerling kan voor de Sportklas kiezen.

Op de havo worden alle leerlingen opgeleid volgens het havisten competent-programma. Leerlingen op mavo-niveau kunnen een extra vak kiezen (mavo-plus) zodat zij beter kunnen doorstromen naar de havo. Voor alle leerlingen biedt de school een uitgebreid activiteitenprogramma aan.

Als het gaat om ondersteuning staat bij ons de behoefte van de leerling centraal. We streven ernaar leerlingen met een ondersteuningsbehoefte met hulp op maat op weg te helpen en een prettige schooltijd te laten beleven. Daarin werken we graag samen met ouders om zo te komen tot optimale groei voor de leerling.

‘t Atrium

Paladijnenweg 611
3813 KD Amersfoort

E-mail: receptie@t-atrium.nl
Telefoon: 033 - 475 01 84
Website: Bezoek website

Bestuur

Onderwijsgroep Amersfoort

Schoolsoorten

mavo, havo, vwo

Denominatie

Openbaar

Ondersteuningsaanbod

Leerlingen in de bovenbouw geven bijles aan leerlingen in de onderbouw. Leerlingen kunnen een training mindfulness volgen. Er wordt samengewerkt met De Kleine Prins voor leerlingen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.

Veilige omgeving

Er is een vertrouwenspersoon voor leerlingen.

Structuur

De coördinatoren zorg, interne zorg, dyslexie en de orthopedagoog en brugfunctionaris vormen samen het interne zorgteam. Zij buigen zich twee maandelijks over ondersteuningsvraagstukken. Samen geven zij vorm aan het ondersteuningsbeleid.