‘t Atrium

‘t Atrium is een openbare school voor mavo, havo en vwo in Amersfoort, in de wijk Schothorst. We onderscheiden ons door de kwaliteit van het onderwijs, de fijne leeromgeving én de extra’s die we bieden. Zo werkt ’t Atrium met een tweejarige, heterogene brugklas, een flexrooster en is er keuze uit drie uitdagende profielen: Sportklas, International en Xplore.

Als het gaat om ondersteuning staat bij ons de behoefte van de leerling centraal. We streven ernaar leerlingen met een ondersteuningsbehoefte met hulp op maat op weg te helpen en een prettige schooltijd te laten beleven. Daarin werken we graag samen met leerling en ouders om zo te komen tot optimale groei voor de leerling.

‘t Atrium

Paladijnenweg 611
3813 KD Amersfoort

E-mail: receptie@t-atrium.nl
Telefoon: 033 - 475 01 84
Website: Bezoek website

Bestuur

Onderwijsgroep Amersfoort

Schoolsoorten

mavo, havo, vwo

Denominatie

Openbaar

Ondersteuningsaanbod

Leerlingen in de bovenbouw geven bijles aan leerlingen in de onderbouw. Leerlingen kunnen een training mindfulness volgen. Er wordt samengewerkt met De Kleine Prins voor leerlingen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.

Veilige omgeving

Er is een vertrouwenspersoon voor leerlingen.

Structuur

De coördinatoren zorg, interne zorg, dyslexie en de orthopedagoog en brugfunctionaris vormen samen het interne zorgteam. Zij buigen zich twee maandelijks over ondersteuningsvraagstukken. Samen geven zij vorm aan het ondersteuningsbeleid.